Default Category

Το Προεδρικό status του Προκόπη Παυλόπουλου – by The One Eyed Bert

By Τhe Τhree Μooges

February 25, 2015

Μεγαλωμένοι στην Μέση Γη, Το Skouliki Tom, η I Willi Am κι εγώ, έχουμε μάθει στην σταθερότητα, την ομαλότητα και την ηρεμία. Κάτι χιλιάδες χρόνια με Μόργκοθ, μετά άπλα, ύστερα κάτι χιλιάδες χρόνια με Σάουρον, άπλα πάλι για άλλα τόσα χρόνια μέχρι που ξανάσκασε μύτη ο τρελός και πήγε να τα γαμήσει όλα. Στην Ελλάδα τα πράγματα κινούνται ελαφρώς πιο γρήγορα, σαν τον Παυλόπουλο ένα πράμα (να’το και το μπάσιμο στο θέμα). Δεν πρόλαβα να συνειδητοποιήσω την αλλαγή της Κυβέρνησης και το πέρασμα από την εποχή της μεταπολίτευσης στην εποχή της μεταμεταπολίτευσης και να σου μας κοτσάρουν και νέο Πρόεδρο.

Όπως πάντα, τα νέα ήρθαν και με βρήκαν στην σπηλίτσα μου, ενώ καθόμουν ήσυχα και ωραία βλέποντας τις 50 αποχρώσεις του ροζ του Αλέξη Τσίπρα. Το τηλεφωνάκι μου άρχισε να χτυπάει νευρικά. Το σήκωσα κι ένας αέρας σηκώθηκε λες και κάποιος μίλησε την γλώσσα της Μόρντορ στο Ρίβενντεηλ.

-Παρακαλώ; -Θα τον εγαμήσω. -Ναι λάθος κάνετε. -Μ’ακούς ρε μαλάκα Μπερτ; Θα τον εσκίσω! -Φώτη; -Δημήτρης.

Ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Αυτός ο νίντζα της πολιτικής που στο παρελθόν είχα φιλοξενήσει σε μία από τις συνεντεύξεις μου. Με τα πολλά μου εξήγησε πως ο Αλέξης (τον οποίο και θα εγαμούσε) τον κρέμασε κι ανακοίνωσε ΠτΔ τον Παυλόπουλο. Ήταν τόσο θυμωμένος που ενώ μιλούσε πετάγονταν οι φλέβες από τον λαιμό του ακουστικού. Ίσα που πρόλαβα να κλάψω δέκα λεπτά για να ηρεμήσω από τον τραμπουκισμό του Δημήτρη και να σου το τηλεφωνάκι μου χτύπησε ξανά. Χτυπούσε μια φορά κάθε δέκα δευτερόλεπτα. Υποψιάστηκα ποιος μπορεί να ήταν.

-Ναι -… -Ναι! -… -Ποιος είναι τον Χριστό μου; -… -Θα μιλήσεις ρε μαλάκα; -Έλα Μπερτ, ο Προκόπης είμαι. -Ε μίλα μωρέ μαλάκα! Τι γίνεται τρελέ μου; Συγχαρητήρια κιόλα για την θέση του λαμπατέρ. -Έλα Μπερτ, ο Προκόπης είμαι. -Ναι, τα είπαμε αυτά. Τι λέει; -Έλα Μπερτ, ο Προκόπης είμαι. Σου έστειλα το καινούριο Status μου, επειδή ξέρω ότι είσαι συλλέκτης. -Status! Τρελέ μου! Είναι θεσμικό; Φέρει το αξίωμα του ΠτΔ; Αλλιώς δεν με ενδιαφέρει. -Έλα Μπερτ ο Προκόπης είμαι.

Έκλεισα εκνευρισμένος. Καλός χρυσός ο Πάκης, αλλά για να ανταλλάξεις τρεις κουβέντες μαζί του πρέπει να κλείσεις τραπέζι. Έξοχη επιλογή του Πρωθυπουργού για την θέση του ΠτΔ. Το status αποδείχτηκε διαμάντι. Δούρου, Αλέξης, γλίτσες Άδωνι, χολή Αντώνη, γραφικότητες Αλέκας, παπατζιλίκια Σταύρου, μπινελίκια Δημήτρη, όλα αυτά σε ένα status Προεδρικό! Σε αποκλειστικότητα και στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges